Auta Ukrainan eläimiä

Ukrainan sota on yhdentänyt maailmaa ja innoittanut niin yksityishenkilöitä kuin yhteisöjä antamaan tukensa Ukrainalaisille. Suurien humanitaaristen keräysten keskiössä ovat useimmiten ihmiset, joten tälle sivustolle on koottu tietoa siitä, miten voit auttaa eläimiä, jotka ovat joutuneet Ukrainan sodan keskelle tai pakenemaan omistajiensa kanssa.

Sivusto on pääasiassa englanniksi. Suomessa järjestettäviä keräyksiä sekä Ukrainaan apua kohdistavia järjestöjä on koottu tänne. Mikäli haluat kertoa meille keräyksestä tai järjestöstä joka kohdistaa apunsa Ukrainaan, jätä tiedot tällä lomakkeella.

Tämä sivusto on puhtaasti yksityishenkilöiden luoma ja ylläpitämä, motiivina koota tieto Ukrainalaisten eläinten avustamisesta yhteen paikkaan. Ylläpitäjät eivät hyödy sivustosta kaupallisesti.

Huomaathan, että mikäli päätät lahjoittaa sivustolla listatuille tahoille, sinun tulee itse arvioida pidätkö järjestöä ja/tai keräystä luotettana! Emme takaa tällä sivustolla olevan tiedon oikeellisuutta missään tilanteessa.