Hjälp djur i Ukraina

Krigen i Ukraina har förenat världen och gett både privata personer och större samhällen motivation att ge sitt stöd till organisationer i Ukraina. Fast det finn inte brist på stora pengainsamlingar runt världen, de flästa är till nytta av människor. Därför fokuserar den hör sajten först och främst på hur du kan hjälpa till djur, som har blivit lämnade i Ukraina eller har flytt med sina ägare.

Största delen av sajten är på engelska. Vi har samlat svenska välgörenhetorganisationer hit. Om du tycker en välgörenhetsorganisation eller pengainsamling fattas från sajten, berätta oss här.

Sajten är skapad och uppehåls av privata personar, motiverad av att samla information on hur man kan hjälpa djur i Ukraina i ett ställe. Uppehållaren får ingen slags finansiell nytta av sajten.

Vänligen ta till hänsyn att i fall du bestämmer skänka pengar eller gods till de organisationer som är listade på sajten, måste du själv bedöma om organisationen eller pengainsamlingen är pålitlig. Vi ger inga garantier under inga förhållandend on att informationen på denna sajten är rätt.